085 222 0 300 info@kemker-ict.nl
Selecteer een pagina
Kemker ICT voor bedrijven

Beveiliging

Zonder of met beperkte beveiliging van uw ICT-systemen loopt uw bedrijf risico. Uw gegevens kunnen onderschept worden en op straat komen te liggen. Andere risico’s zijn dat uw data versleuteld kan worden of dat uw systeem gehackt wordt.

Cybercriminelen hebben het vaak niet gemunt op een bepaald bedrijf. Ze zoeken naar lekken in een slecht beveiligd systeem.

Wilt u weten of u goed beveiligd bent?

Kemker ICT kan een ICT-beveiligingsscan bij u doen om te kijken, wat er bij u verbeterd kan worden op dit gebied.

 

 

 

Telefonisch bereikbaar:
T:+31 (0)85 222 0 300 

of mobiele nummer:
M:+31 (0)6 4431 4024 

Total Security

Beveilig uw systeem

Kemker ICT is partner van Eset. Antivirus software van Eset biedt optimale bescherming voor uw servers, pc’s, laptops en andere mobiele apparaten. Er zijn diverse softwarepakketten te verkrijgen voor verschillende besturingssystemen, zoals Windows, Apple en Android. Veel mobiele apparaten zijn nog niet goed beveiligd, terwijl deze vaak van uw netwerk gebruik maken. Deze devices zijn vaak een lek in uw netwerk en dienen daarom ook goed beveiligd te worden.

In de beveiligingsproducten van Eset heeft u dus een keuze. Kemker ICT kan u adviseren bij uw keuze.

 

ICT scan en onderhoudscontract

Kemker ICT biedt u de mogelijkheid om een servicecontract op maat af te sluiten ten aanzien van doorlopende productiviteit van uw mobiele apparaten, werkstations, servers en netwerk. U bepaalt zelf de mate en snelheid van technische ondersteuning die u van ons wenst te ontvangen. Aangezien iedere organisatie uniek is en andere wensen heeft op het gebied van ondersteuning, kunt u het contract geheel op maat opstellen.

 

Het initiële onderhoud – toetsing

Voordat een servicecontract afgesloten kan worden, dient een initieel onderhoud plaats te vinden. Het initiële onderhoud is noodzakelijk ten einde een goed en bruikbaar advies uit te kunnen brengen. Het eerste onderhoud is uitgebreid en geeft ons de kans uw bedrijfssystemen, softwarematig en hardwarematig in kaart te brengen. Wij hebben een proces samengesteld om dit uitgebreide en grondige onderhoud binnen afzienbare tijd af te kunnen ronden.

Tijdens het initiële onderhoud (ICT Scan) worden de volgende zaken uitgevoerd op alle systemen:

Uitgebreide computerdiagnose
Controle en interne reiniging van de koelribben en fans
Controle algehele beveiliging, end-to-end
Controle en meting prestaties van de systemen en het netwerk
Controle gebeurtenissenlogboeken
Controle Windows updates
Controle overige waarschuwingen
Optioneel: Toetsing veiligheid voor bankieren
Opsommen van de bevindingen en totaaladvies uitbrengen
Na het onderhoud kunnen wij bepalen hoeveel tijd wij nodig denken te hebben voor een eventueel preventief of periodiek onderhoud en bijbehorend servicecontract.

 

Het preventief of periodiek onderhoud

Kemker ICT biedt u de mogelijkheid om aanvullend periodiek onderhoud te overwegen tegen een vast en voordelig tarief.

Het proactief controleren van de bedrijfssystemen met in acht name van de bovenstaande richtlijnen zullen problemen en eventuele downtime verminderen of zelfs uitsluiten. Wij monitoren en actualiseren de systemen op een vast tijdstip per dag, per week of per maand om zeker te stellen dat alle kritische services en componenten foutloos presteren om eventuele grotere problemen te verhelpen.

Voordelige onderhoudstarieven kunnen wij uitsluitend aanbieden mits:
– Het preventief onderhoud op afstand gebeurd
– Uw systemen en netwerk worden bewaakt met Total Security