085 222 0 300 info@kemker-ict.nl
Selecteer een pagina
Kemker ICT voor bedrijven

Systeembeheer

Kemker ICT is uw totaal specialist, uw one-stop-supplier. Uw hele onderneming, uw hele ICT valt en staat met de juiste maatoplossingen. Hierbij horen correct geconfigureerde werkplekken, met optimale, zonodig 24 uurs bereikbaarheid. Kemker ICT weet dat voor u te realiseren.

 

Werkwijze

De eerste fase is dat we na een gesprek waarbij alle elementen en wensen geïnventariseerd worden, u zullen adviseren over een schaalbare oplossing. U bent immers ondernemer en u heeft ongetwijfeld wensen om te groeien. Wij zullen de systemen zo inrichten dat er geen grenzen gezet zijn aan uw ICT-oplossing, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige kwaliteitsproducten en merken.

Hoe doen we dat?

Wij werken uitsluitend met goed opgeleide en gecertificeerde vakmensen die het hele spectrum binnen hun vakgebied beheersen waardoor de hoogst mogelijke kwaliteit gegarandeerd kan worden. Naast dat wij een op maat gesneden oplossing bieden, garanderen wij dat er geen limiet gezet is aan uw groei mogelijkheden. In alle opzichten kunt u ten alle tijden mee met de laatste ontwikkelingen en trends.

ICT is techniek, dat klopt, maar het gaat om de mensen die er mee moeten werken waarbij voor u als ondernemer het eindresultaat tegen zo min mogelijke kosten (lees uren en materiaal) belangrijk is. Uw mensen moeten hun werk ongestoord en in de kortst mogelijke tijd kunnen doen, dus realiseren wij werkplekken waar alle tools direct voorhanden zijn.

 

ICT Advies

ICT Advies – Voor al uw ICT vraagstukken

Kemker ICT adviseert over alle ICT vraagstukken.

Met ons team aan ervaren ICT-specialisten kunnen wij u informeren over de ontwikkelingen op ICT gebied en kijken wat er het beste bij uw bedrijf past met oog op de toekomst.

We zijn al ruim 10 jaar actief met een bewezen track record. Dit garandeert u dat wij altijd met een passend en deskundig advies zullen komen, want wij luisteren eerst naar u en denken dan mee. Onze geleverde oplossingen zijn altijd af en getuigen van een slimheid die u van ons mag verwachten. Immers ICT kennis en techniek is ons werk. Duidelijk en slim, dat is hoe wij uw ICT vraag zullen faciliteren en kosten besparen.
Wij leveren kwaliteit en service.

Ziet u uw vraagstuk niet op onze website staan?
Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen. Wij informeren u graag.

 

Telefonisch bereikbaar:
T: 085 222 0 300
M: 06 4431 4024

Online werkplekken

Geconfigureerde werkplekken

Tegenwoordig kunt u dat heel ruim zien. Een werkplek behoeft niet stationair te zijn, dus gebonden aan een bureau in een specifieke kamer. Die kan feitelijk geheel mobiel zijn, dus ook terwijl u onderweg bent of als een medewerker van u thuis werkt. Zelfs dan zal het technisch zo geregeld zijn dat het lijkt alsof deze medewerker achter het bureau zit. Deze medewerker is via het centrale telefoonnummer bereikbaar en kan oproepen doorschakelen, in de cloud werken, mailen vanaf het bedrijfsmailadres en bijvoorbeeld de boekhouding doen. Ook hier zijn geen grenzen gesteld.

Netwerken bedraad of draadloos

Goed bereik overal in uw bedrijfsruimte!

Uw internetverbinding binnen het bedrijf kan ook net iets tekort schieten. U wilt misschien meer werkplekken erbij hebben, maar daar is net geen aansluiting voor het netwerk. Deze aansluiting kan bedraad maar ook draadloos gerealiseerd worden. Bovendien kunnen wij uw netwerk optimaliseren, zodat er binnen uw bedrijf voldoende bereik is op plekken, waar het minder is.  

Cable management

Al is uw bedrijf nog zo stijlvol ingericht. Snoeren en draden blijven een probleem, zowel voor het zicht als voor de veiligheid. Kemker ICT kan dit probleem voor u oplossen. Met ons cable management ziet uw werkruimte er keurig en verzorgd uit. Nog een voordeel is dat er geen overbodige kabels liggen en dat het makkelijk is een apparaat te vervangen omdat u weet welke kabel daaraan gekoppeld is.

 

 

VoIP

VOIP EN MEER

VoIP is de moderne variant van de klassieke telefooncentrale. U heeft hiermee alle voordelen van een professionele telefooncentrale, maar investeren en technische kennis is niet nodig.

U heeft dus geen fysieke telefooncentrale of indien u dat wenst geen telefoontoestel meer nodig, alleen een goede internetverbinding. De aansluiting op ons platform zorgt voor de rest. U belt voordelig via IP en heeft verder alle mogelijkheden die u van een telefooncentrale mag verwachten en meer.

 

Ons VOIP platform wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week in de gaten gehouden, zodat wij uw bereikbaarheid kunnen waarborgen.

Instel mogelijkheden
– Welkomst afspeel mogelijkheid (begroeting)
– Wachtstand incl. wachtmuziek
– Bedrijfstelefoongids.
– Doorverbinden
– Groepsgesprek
– Niet storen functie
– Kantoor op afstand
– Meerdere voicemails instellen en audio ontvangen per mail
– Keuzemenu’s
– Fax naar Email
– Belverkeer afkopen
– Integratie met uw boekhoudpakket/CMS/ERP

VOORDELEN VoIP
– Geen investering in een telefooncentrale
– Lage gebruikskosten
– Flexibel in aantal gebruikers
– U betaalt alleen voor wat u nodig heeft
– Goed inzicht in het belgedrag van uw medewerkers
– Niet locatiegebonden; dus geen vaste werkplek nodig
– Geavanceerd VoIP systeem met alle denkbare functionaliteiten

Procesoptimalisatie

Proces optimalisatie zorgt voor groei in uw organisatie

Het doel van proces optimalisatie is het automatiseren van uw bedrijfsprocessen,
waardoor er gestructureerd en vooral efficiënter gewerkt worden.
Belangrijk is om een analyse te maken, zodat u inzicht krijgt wat er binnen uw bedrijf verbeterd kan worden.
Met automatiseren komt men terecht bij software oplossingen, om processen sneller uit te laten voeren.
Niet alleen bepaalde software kan een verbeterpunt zijn. Ook de hardware, waarop de software draait, kan verbeterd worden.
Up-to-date houden van uw apparaten en software is tevens een vereiste om uw systeem veilig te houden.
Beveiliging van uw systeem is sterk aan te raden, omdat automatisering vaak samengaat met koppelingen die via het internet verlopen.

Verder kunt u denken aan in de cloud werken.
U kunt uw oude telefooncentrale vervangen door VoIP.
Online werkplekken inrichten, zodat u of uw personeel thuis of op een andere plek dan kantoor kan werken.

Kemker ICT adviseert u op ICT gebied wat uw bedrijf nodig heeft om te optimaliseren.