085 222 0 300 info@kemker-ict.nl
Selecteer een pagina
Kemker ICT voor bedrijven

Uw ICT in goede handen!

Tegenwoordig gaan de ontwikkelingen op ICT gebied zo snel dat het bijna niet meer bij te houden is. Ons bedrijf blijft up-to-date, zodat wij u deskundig advies kunnen geven op al uw ICT vragen.
Met een gepassioneerd team ICT professionals kunnen wij een breed pakket aan diensten leveren.

Wilt u van het papierwerk af en uw bedrijf meer digitaliseren? Dat kan! Er zijn heel veel mogelijkheden en wij helpen u daar graag bij.

Kemker ICT is klantgericht, informeel én betaalbaar. Uw advies traject begint met een telefoontje naar een van onze telefoonnummers of middels het invullen van ons contactformulier.

Telefonisch bereikbaar:
T:+31 (0)85 222 0 300 

of mobiele nummer:
M:+31 (0)6 4431 4024 

Kemker ICT faciliteert

Van ICT Advies en Implementatie tot volledig Systeembeheer

Advies op het gebied van ICT vraagstukken.
Voor inrichting van een telefoon tot het inrichten van uw kantoor omgeving. Wilt u graag uw bedrijf digitaliseren, dan kunnen wij u daarbij helpen.

 

Support en detachering

 Heeft u vragen of ondersteuning nodig? Kemker ICT adviseert en kan u op alle vlakken op ICT gebied ondersteuning bieden. Of het nu om een kleine supportvraag gaat of een keuze in leverancier of aanbieder. Wij treden op als onafhankelijke leverancier en worden vaak gezien als aanvulling op de huidige ICT leverancier.

Wij komen op lokatie wanneer u extra hulp nodig heeft op uw ICT-afdeling.
Is uw ICT systeem voldoende beveiligd of wilt u weten hoe uw systeem verbeterd kan worden? Wij kunnen een ICT scan voor u doen.

Netwerken, beveiliging, cable management

U bent veranderd van provider of u bent verhuisd, dan kan het zijn dat uw netwerk opnieuw ingesteld moet worden. Of u wilt naast uw vaste internetaansluiting graag WiFi binnen uw werkomgeving?

Beveiliging van uw systeem d.mv. antivirus software of andere software, als ook het plaatsen van een firewall.
Wilt u uw bedrading netjes weggewerkt hebben, weten welke kabel waarop is aangesloten en welke kabels er eventueel verwijderd kunnen worden,  zodat er weer overzicht is? Kemker ICT kan dit allemaal voor u realiseren.

Data opslag Nederland (D.O.N.), Office 365, VPS/Servers, Online Backup

Uw data bestaan uit belangrijke bestanden, die u graag veilig wilt opslaan om deze niet kwijt te raken. Voor data opslag hebben wij diverse mogelijkheden. Bovendien is het belangrijk altijd een backup te hebben van uw data. Alleen lokaal opslaan of op een oude externe harde schijf, is vaak niet voldoende om uw data veilig te stellen.

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om uw data veilig op te slaan. Wilt u informatie wat voor u het beste past, dan adviseren wij u graag hierover.

Websites: bouwen, hosting, SEO, SEA, SEO analyse

U wilt een website laten bouwen? Dit kan bij Kemker ICT. Tevens doen wij SEO (zoekmachineoptimalisatie), SEO analyse: wij kijken naar wat er verbeterd kan worden aan uw website wanneer u slecht gevonden wordt. SEA (zoekmachine advertisement) en hosting.

Reparaties aan hardware en oplossen van softwareproblemen, camerabeveiliging 

Beeldschermreparaties, upgraden, herinstallatie, SSD plaatsen, DC Jack, voeding, videokaart vervangen enz.
Oplossen van softwarematige problemen: mail, printer, wifi, router instellen of oplossen van problemen van het besturingssysteem.